NedirTv?com Söyleşileri–.Net Framework 4.0 ile Gelen Yenilikler Bölüm 3

NedirTvSoylesi3Merhaba Arkadaşlar,

Malumunuz bir süredir NedirTv?com söyleşilerine ara vermek zorunda kaldık. Bu gecikmelerde iş yoğunluğumuzun ve ufak tefek rahatsızlıkların(ağırlıklı olarak gribal enfeksiyonlar) rol aldığını ifade edebilirim.

Bundan önceki son bölümümüzde .Net Framework 4.0 ile birlikte gelen yenilikleri incelemeye devam etmiş ancak bazı konuları değerlendirememiştik. İşte 3ncü bölümde bu konulardan Entity Framework 4.0 ile Windows Presentation Foundation 4.0 yapılarını tartışmaya çalıştık.

Aslında söyleşiye başlarken .Net Framework 4.0 ile birlikte gelen yenilikleri 3ncü bölümümüz ile sonlandırmayı planlamıştık ama tahmin edeceğiniz üzere konu konuyu açtı ve konuşmak istediğimiz Windows Communication Foundation 4.0, Workflow Foundation 4.0, Visual Studio 2010 ALM gibi mevzular 4ncü bölüme kaldı Embarrassed smile 

Yine de .Net Framework 4.0 ile birlikte gelen yenilikleri 4 bölümde ele almanın daha iyi olacağını düşünüp mutlu olduk. Umarım 3ncü bölüm ile de sizleri bilgilendirebilmişizdir. Tekrardan görüşünceye dek hepinize mutlu günler dilerim.

Söyleşiyi dinlemek için tıklayın

Yorum ekle

Loading