Eskişehir Osmangazi Üniversitesi BÖTE Öğrenci Kurultayı

esogu_logo_amblem_2011Merhaba Arkadaşlar,

8 Mayıs 2012 Salı günü bir aksilik olmassa Eskişehir Osmangazi Üniversitesi tarafından 6ncısı düzenlenen BÖTE Öğrenci Kurultayı etkinliğinde, “Kariyerini Çiz” konulu bir sunumla yerimi alıyor olacağım.

Bu sene içerisinde daha önceden Süleyman Demirel ve Trakya Üniversitelerinde verdiğim bu sunumda, özellikle yazılım sektöründe ilerlemek isteyen genç arkadaşlarımıza yol göstereceğini düşündüğüm bazı tecrübe paylaşımlarında bulunmaya çalışıyorum.

Ayrıca sektörün güncel durumu hakkında katılıcımlara bilgi vererek, daha doğru ve emin adımlar ile ilerlemeleri amacıyla da paylaşımda bulunmaya çalışıyorum.

Kurultay 7,8 ve 9 Mayıs tarihlerinde olmak üzere toplam da 3 güne yayılmış durumda. Kurultay ile ilişkili bir web sitesi de yer alıyor. Bu siteyi takip edip etkinlikler ile ilişkili olarak bilgi alma şansına da sahipsiniz.

Görüşmek dileğiyle Winking smile

Yorumlar (4) -

  • Hocam memleketim diye demiyorum ama eskişehir güzel yerdir bolca gezin ve bizim için (uzun zamandır eskişehire gidemeyenler) fotoğraf çekerseniz iyi olur şöyle adalar tarafından Tong
  • Vakit olursa gezmeyi ve dediğin yerlerde fotoğraf çekmeyi planlıyorum aslında ;) Memleketten istediğin bir şey var mı? Mail atman yeterli ;)
  • Çiğ börek diyecem hocam ama taa oralardan buralara gelmez siz benim yerimede yiyin en iyisi Smile)

Yorum ekle

Loading