Y.T.Ü Finans ve Yazılım Günleri - C# Eğitimi

Merhaba Arkadaşlar,

29 Kasım Perşembe günü Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübünün düzenlediği Finans ve Yazılım Günleri' nin son gününde bir C# eğitimi ile üniversiteli arkadaşlarım ve meslektaşlarımla buluşuyor olacağım. 80 kişilik labarotuvar da 1 gün boyunca gerçekleştireceğimiz etkinlikte Microsoft .Net Framework ve C# kullanımına ait bir kaç pratik örnek ile arkadaşlarımızı bilgilendirmeye çalışacağım. Tabi etkinlik sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleştiğinde pek çok arkadaşımızda yer alamayacak. Ancak ileride aynı programın tekrar edileceğini tahmin ediyorum. Kısmet olursa tabi...

Teknik gezi  ve Egitim afisi

Eğitimde görüşmek dileğiyle Winking smile

Yorumlar (5) -

  • Hocam biz çok şanssızız. Biz nasıl katılacağız bu seminere. Çok isterdim gerçekten.
  • Aslında seminerden ziyade minimum 6 saatlik bir Workshop. İlerleyen zamanlarda tekrar edilebilir. O zaman diğer arkadaşlarımızında katılma fırsatı olacaktır diye ümit ediyorum.
  • video kaydı almayı unutmayın. kendi desktop ve sesiniz yeterli Smile
  • Hocam etkinliğe başvuru yapamıyoruz. İlla Kaan bey'e cv mi göndermemiz gerekiyor.
  • Labarotuvar sınırlı sayıda kişi alabildiğinde bildiğim kadarı ile CV' lere bakılarak seçim yapılmak zorunda kalındı. Şu anda yer kalmışmıdır hiç bir bilgim yok açıkçası. Ancak üzülmeyin. İlerleyen dönemlerde mutlaka tekrar ederiz ve katılamayan arkadaşlarımızın da yararlanmasını sağlarız.

Yorum ekle

Loading