Y.T.Ü. Finans ve Yazılım Günlerinde Buluşalım

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsünde, 26 Kasım haftası dopdolu bir etkinlik var. Organizasyon için meslektaşlarım çok emek harcadılar. Özellikle Kahan Akarca.  Katılımcılar çok değerli profesyoneller ve sektör ile genç yazılımcı adaylarının bir araya gelmesi noktasında önemli bir etkinlik. Eğer Üniversite öğrencisi iseniz ve yazılım alanında ilerlemeyi planlıyorsanız bu oturumları kaçırmayın derim.

Ben nacizane kısa bir oturum ile katılıp elimden gelen katkıyı yapmaya çalışacağım. "Geleceğin Programcısı" nasıl olur, nasıl olmalıdır, bunun için ne gibi hazırlıklar yapılmalıdır konusunda tahminlerimi ve önceki deneyimlere bağlı bulgularımı aktaracağım(Acı tatlı tüm deneyimlerin yansımalarına yer vermeye gayret edeceğim)

Mezun olduğum okula böyle bir katkı sağlayabileceğim için çok mutlu ve bir o kadar da heyecanlıyım. Heyecanımın bir diğer nedeni de çalıştığım bankanın CIO' su Hüseyin Sivri' nin, "Yazılım Geliştirme Süreçleri ve Yönetimi" konulu bir oturumla etkinlikte yer alacak olması Smile

FYG_2

Etkinlikte görüşmek dileğiyle Winking smile

Yorumlar (10) -

  • Oy oy oy süper.. Birebir canlı olarak izlemeye gelemeyecek kişiler için görüntü kaydı söz konusu mu?
    Bir de gelmek isteyenler için beleş mi?
  • Tam olarak bilmiyorum ama organizasyon oldukça büyük. Görüntü kaydı alınır sanırım. Ücretsiz bir etkinlik diye biliyorum. Ama detaylar için afişte yer alan organizasyonda sorumlu Kahan Bey ile iletişime geçmelisiniz.
  • Tamda vizelerin başladığı hafta yapılacak şey mi bu Smile Yaktınız bizi hocam umarım kayıt alınır.
  • Üzüldüm Vize haftasına denk gelmesine :/ Kayıt alınacak mı tam olarak bilgim yok ama alınırsa mutlaka yayınlanıyor olacaktır.
  • Bu vesileyle yeni yapılan kongre merkezinide görmüş olucaz Smile
  • Hocam tebrik ederim çok güzel konulara değindiniz yine bekleriz ağzınıza sağlık Smile Anlattığınız slaytları blogunuzda bulabileceğimizi söylemiştiniz nerden bulabiliriz acaba?
  • Ben teşekkür ediyorum. Çok keyifli idi gerçekten de. Tekrar gelmek isterim. Slayları SlideShare üzerine yükledikten sonra Linkedin, Nedirtv Facebook sayfası ve bloğum aracılığıyla en kısa sürede yayınlıyor olacağım. Takipte kalın ;)
  • Bende kayıt yaptırmış, iş yerinden izin almıştım yolda geliyordum. Babaannemin vefat haberini alınca havaalanına döndüm. Nasip işte.
  • @Cuneyd Allah rahmet eğlesin. Mekanı cennet olsun.

Pingbacks and trackbacks (1)+

Yorum ekle

Loading