MVP Bayrağını Bırakıyorum

Merhaba Arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere son 5 yıldır Microsoft tarafından MVP olarak seçilmekteyim. Ancak özellikle bu yıl eskisi kadar üretken olamadığımı ve Microsoft tarafındaki çalışmalara istediğim zamanı ayıramadığımı fark ettim. Bu nedenle MVP Lead’ imiz sevgili Baransel Doğan’ a da haber vererek temmuz ayındaki nominasyon döneminde yeniden aday gösterilmek istemediğimi belirttim.

MVP ünvanı senelik verilen bir ödüldür ve her sene sonunda bir önceki senede yapmış olduğunuz çalışmalara göre tekrardan değerlendirilerek uygun görülürse yenilenir. Bu noktada benim yenilenme dönemim Temmuz ayı. Dolayısıyla artık huzurlarınızdan yavaş yavaş ayrılıyor olacağım. Tabi şu anda kuyrukta bekleyen pişmiş25 yazıyı da en kısa sürede blog üzerinden paylaşacağım.

MVP olduğum dönem içerisinde bana destek veren, gelişimimde rol alan pek çok insan, kurum oldu. Tek tek isimlerini saymam çok zor ama baş rol de her zaman için değerli okurlarım ve sıkı takipçilerim vardı. Herkese beni takip ettikleri için canı gönülden teşekkür ediyorum.

Peki bundan sonraki dönemde ne olacak?

Malum ünvan 1 Temmuz 2011’e kadar geçerli. Ancak ben çalışmalarıma bu yazı itibariyle dur diyor olacağım. Sadece daha önceden yazılmış ve kuyrukta bekleyen yazıları bir çırpıda paylaşacağım. Beni takip ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim.

Güncelleme :

Yukarıda bahsettiğim ve kuyrukta bekleyen 25 pişmiş yazıya aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Non-Persisted Memory Mapped Files
Big Big Big Integer ve Faktöryel Hesaplarken Yüzümde Oluşan Tebessüm 
Composite Cancellations
Task Süreçlerinde Bilinçli Olarak Duraksatma
Task Wait,WaitAll,WaitAny
Paralel Programlamada İstisna Yönetimi
TPL ve Shared Data Isolation
TPL Senkronizasyonu Sağlamak - 1
TPL Senkronizasyonu Sağlamak – 2 (Interlocked)
Temeller Kolay Unutulur (C# – Implicitly Name Hiding Sorunsalı)
C# 4.0 Default Parameter Kullanımına Dikkat!
Yıllar Sonra Yeniden Enum Sabitleri
TCP Bazlı WCF Service ve Silverlight İstemcileri
Servis Operasyonlarını Kod Yardımıyla İzlemek
Bana Bir Struct Yaz. Yok Yok Bana Bir Class Yaz.
Regex ve Performans İpuçları – Interpreted ve Compiled Farkı, Bir de Sürpriz
Servis Operasyonlarını Kod Yardımıyla İzlemek – Event Kullanımı
Daha iyi Kodlama için Basit Öneriler
Netspecter Takipte - Object Initializer Deyip Geçmemek Lazım
Netspecter Abstract Class Peşinde
Entity Framework Üzerinde TransactionScope Kullanımı
Debug Edilebilir Windows Service Geliştirmek
jQuery İçerisinden Bir WCF Servisini Kullanmak
Fluent Interface Nedir?

Yorumlar (7) -

  • Bence zamanı gelmişti dinlenmeye çekilmenizin son zamanlarda yorgunluğunuz ve bıkmışlığınız belli oluyordu zaten. Doğru karar bende tebrik ediyorum bunu farketme erdemini göstermekte takdireşayan. teşekkürler
  • Hocam beni tanımıyorsunuz ama üzerimde büyük emeğiniz var. Yazılarınız ve videolarınızdan çok şey öğrendim, sayenizde her geçen gün kendimi geliştirdim. Herşey için çok teşekkür ederim. Hayatta herşey gönlünüzce olsun...
  • Sayın Hocam,

    Bir süredir bu haberi veriyordunuz gerçi ama yine de beni çok üzdü. Yeni başladığım c# programcılık serüvenimde sorularımın cevabı olmuştunuz. Çok teşekkür ederim. Biraz bencilce olacak belki, umarım yakın zamanda tekrar dönersiniz.
  • Hocam bu sayfaya her geldiğimde içimi bir hüzün kaplıyor ve yorum yapmak istiyorum ama yazıp yazıp siliyorum her defasında. Geçenlerde learnedin diye bir yere üye oldum ve sizi iki videoda gördüm ve yine çok sevindim.

    Sizin bir .Net külliyatı yazmanızı çok isterdimSmile Yani öyle tek ciltlik bir kitap değil. Tüm açıklamalarıyla 3 veya daha çok ciltlik bir külliyat bu. Umarım hali hazırda başlamışsınızdır.

    Saygılar.
  • Excellent beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how can i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept

Yorum ekle

Loading